Date

05 Apr 2024
Expired!

Time

18:30 - 19:45

Introaften

Medlemskab af SMil Aarhus er for dig/jer, der er til BDSM / hård sex.
For at blive medlem af SMil Aarhus skal du/I deltage i en af vores introaftener.
Du skal være 18 år eller derover.

Til en introaften får du/I en rundvisning i vores lokaler og en uforpligtende snak med erfarne medlemmer fra Introgruppen.
Vi holder introaften ca. hver tredje uge og du/I kan finde datoerne i vores kalender på vores hjemmeside www.smilaarhus.dk eller som events på Fetlife.

Tilmelding til en introaften er ikke nødvendig, det kræver blot at du/I møder op i foreningens lokaler.

Vi kan være lidt svære at finde; gå helt ind bagved i gården og under en hævet terrasse finder du/I en åben hvid dør, hvor du/I skal op ad trapperne til 2. sal

Eksisterende medlemmer er velkomne til at følge nye medlemmer op, men vi siger pænt farvel i døren, så det kun er nye medlemmer og Introgruppen der er til stede under introaften.

AFTENENS FORLØB

Vi starter med det formelle, hvor du/I bliver bedt om at læse vores husorden igennem samt underskrive foreningens kodeks om bl.a. fortrolighed og anden god opførsel.

Herefter starter vi med en fælles introduktion.
Det er derfor vigtigt, at du/I er med fra start til slut og vi forbeholder os ret til at afvise folk der ankommer efter vi er gået i gang.

Herefter bliver du/I vist rundt i lokalerne, hvor du/I kan få en uformel snak om foreningen og vores aktiviteter. Hvis I er flere der møder op sammen, kan I blive vist rundt enkeltvis eller sammen efter jeres eget ønske.

Derefter beder vi alle forlade foreningen og senest kl. 19.45 skal alle være ude af lokalerne.

Du/I får svar om medlemskab pr. e-mail samme aften så hurtigt som muligt, typisk inden kl. 20:15. Kun ganske få bliver ikke tilbudt medlemskab. Modtager du/I ikke en besked fra os, er det et udtryk for, at noget er gået galt og du/I er meget velkommen til at kontakte os. Se dog gerne efter i dit spam-filter først.

YDERLIGERE INFO

En introaften er helt uforpligtende for både dig og for SMil Aarhus.
Du/I er efter en introaften ikke forpligtet til at melde dig/jer ind i SMil Aarhus, ligesom SMil Aarhus ikke er forpligtet til at tilbyde dig/jer medlemskab.

Normalt har vi dresscode som er stilfuld, sexet, kinky og/eller fetishpræget påklædning.
Til selve introaften er der ikke krav om dresscode, men hvis du/I vender tilbage senere samme aften forventer vi dog, at du/I har tænkt over din/jeres påklædning.

The event is finished.