dresscode

stilfuld, sexet, kinky og/eller fetishpræget påklædning.

Vores dresscode

I SMil Aarhus er vores dresscode stilfuld, sexet, kinky og/eller fetishpræget påklædning.

Længere om dresscoden

I SMil Aarhus ønsker vi at man klæder sig i et relevant udtryk for foreningens formål, når der er dresscode. Uanset om man møder op for det sociale eller for at lege, ønsker vi en kultur, hvor medlemmerne møder soigneret op og har gjort en indsats for at klæde sig stilfuldt, sexet, kinky og/eller fetishpræget.

Vær opmærksom på, at der kan være andre dresscodes til arrangementer. Er der en anden dresscode, vil det stå i begivenhedens beskrivelse.

Når dresscode ikke mødes

En af bartenderens roller er at bevare stemningen i SMil og sørge for at dresscode bliver overholdt. Derfor kan det ske, at en bartender diskret og undersøgende spørger ind et medlems tøjvalg.
Bartenderen kan også komme med råd til hvordan man kan møde dresscode endnu bedre fremover.

Har et medlem ikke gjort en indsats for at møde dresscode, vil bartenderen minde medlemmet om at de ikke kan deltage i det pågældende arrangement.

Hvis der ikke er et senest ankomsttidspunkt på arrangementet, kan man komme igen når man har klædt om til dresscode.

Dresscode under leg

Leg har prioritet i SMil og behøver ikke have et æstetisk udtryk som andre forstår.

Ønsker man ikke at se på den pågældende leg eller aftercare bedes man kigge væk, som med alt andet leg.

Har man klædt sig ud af dresscode for at lave aftercare og ønsker at deltage i det sociale i længere tid efter, bedes man huske at klæde sig i dresscode igen.

Kom i smil med tøj der udstråler denne side af dig

Hvorfor har vi en dresscode?

Det skaber en særlig stemning, at hver person gør sig umage for at udtrykke deres individuelle stilfulde, sexede, kinky og/eller fetishprægede udtryk. Vi oplever, at man kan mærke forskel på den energi folk kommer ind i foreningen med, når de har taget noget tøj på, de ønsker at have på, netop i SMil.

Det er også symbolsk for, hvordan vi lægger hverdagen udenfor og går ind i et særligt fælles rum sammen, når vi er i SMil.

Spørgsmål og svar om dresscoden

1: Jeg har ikke råd til et fetish-outfit, hvad gør jeg?

Svar: Man behøver ikke komme i et fuldt fetish-outfit, så længe man gør noget ud af sig selv, og klæder sig for at føle sig sexet, kinky og/eller stilfuld, og for at lægge op til den stemning.
Med det in mente sætter din(e) fantasi(er) grænsen. Et par klassiske forslag er fx pænt sort tøj, pænt undertøj eller nøgenhed, alt efter hvad man er komfortabel med.
Man kan også “kinkify” et “almindeligt” outfit, for eksempel ved at tilføje et harness.

2: Jeg vidste ikke, der var dresscode på medlemsaftener,
hvad gør jeg?

/ Jeg har glemt mit outfit, hvad gør jeg?

Svar: Du bedes desværre tage hjem og hente skiftetøj. Man må gerne komme igen senere – der er ikke noget krav om at ankomme præcis kl 20:00 på medlemsaftener.
På medlemsaftener er der altid dresscode. Ved andre events kan gælde andre regler, så læs da event-beskrivelsen.

3: Jeg har en fetish for islandske sweatere, er der plads til én som mig?

Svar: Det er der. Så længe man lever op til dresscode, hvilket du vil gøre ved at iklæde dig dit fetishtøj, må du gerne deltage i medlemsaften.

Føles det mere trygt at bære dit fetishtøj i samhørighed med andre, henviser vi til Filthy Fetish Party events, hvor stemningen er mere eksperimenterende og der højest sandsynligt vil være flere iklædt mindre konventionelle typer af fetishtøj.

4. Er der beklædningsgenstande som dresscoden direkte ekskluderer?

Svar: Nej, der er ikke nogen facitliste over genstande eller outfits der er ‘tilladt’ eller ‘forbudt’ ifølge dresscoden.

Intention har meget at sige ift. om et outfit bidrager til stemningen. Jeans/sweatpants og en bar overkrop kan være super sexet, fx kombineret med et harness og lækre støvler. Det samme kan en frakke med fx ingenting eller netstrømper indenunder. 

5. Hvad hvis andre mener mit kinky outfit eller udtryk ikke er sexet/seksuelt?

Svar: Dresscoden betyder ikke at medlemmer skal have et æstetisk udtryk som andre forstår. I SMil har leg prioritet, og det inkluderer at du kan udfolde dine kinks. Som med alt leg har det enkelte medlem ansvar for at kigge væk, hvis der er noget de ikke vil se på.
Det kan dog være en bartender spørger ind til dit outfit, hvis det er svært at se at du har taget det på for at komme i SMil.