Rundvisning

Gården

Fra gården finder du SMil Aarhus øverst i opgang C.

Ved medlemsaftener og andre arrangementer vil døren være åben.

Vær opmærksom på at man skal være i diskret påklædning i gården af hensyn til naboerne.

Som medlem kan man bruge sit nøglekort til at åbne døren når der er udvidet åbningstid.

INDGANGEN

På 2. sal finder du indgangen til foreningen.

Medlemmer skal altid bruge deres nøglekort til at åbne døren.

Som dagsmedlem eller gæst fra en anden SMil-forening eller en af vores samarbejdsforeninger, kan du ringe på dørklokken for at blive lukket ind.

GARDEROBEN

I garderoben kan du efterlade dit overtøj og udendørs fodtøj.

Vi tager hensyn til vores naboer og er derfor diskret klædt på ved ankomst og afgang fra foreningen.

Der er derfor også mulighed for at klæde om til dresscode bag et forhæng i garderoben.

Det er også i garderoben, at alle skal efterlade deres mobiltelefoner og smartwatches. De skal være pakket væk og slukkede eller lydløse og uden vibration. 

Velkommen i selve SMil

Baren

Baren drives af vores frivillige medlemmer af bargruppen og er som udgangspunkt åben på alle medlemsaftener.

Det er det enkelte medlems eget ansvar, som det første ved ankomst, at sørge for at at vise sit medlemskort til bartenderen eller arrangementsholderen.

I baren kan du købe forskellige drikkevarer og snacks til at nyde i foreningen.

Ved arrangementer uden bartender og i udvidet åbningstid, kan man benytte selvbetjeningskøleskabet i køkkenet. 

Bartenderen kan udstede og forny medlemskort og vil altid tage godt imod nye som gamle medlemmer og sørge for den gode stemning.

Det er desuden bartenderen der har det øverste ansvar på medlemsaftener og du kan altid henvende dig med spørgsmål eller bekymringer.

SOFAERNE

I det åbne rum finder du vores sofaer, som indbyder til, at medlemmerne mødes og hygger med en snak. 

Vi er generelt meget åbne og imødekommende og man er altid velkommen til at spørge om man må slå sig ned og deltage. Ofte vil medlemmer også være åbne for at dele gode råd og erfaringer eller vise deres redskaber frem. 

Sofaområdet er også et sted mange fx forbereder sig til leg eller har aftercare efter en leg, så det skal der vises hensyn til. 

På medlemsaftener har legen altid første prioritet og af hensyn til stemningen henstiller vi derfor til at holde lydniveauet nede og samtaleemnerne kinky og liderlige. 

Bartenderen kan hjælpe med at dette overholdes. 

DET ÅBNE RUM

Foreningen har rige muligheder og faciliteter til at slippe fantasien og lysterne fri i leg.

I det åbne rum finder du bl.a et kors, bure, fikseringspunkter, legemøbler, måtter og en ophængt bambus til japansk rebbondage. Der er desuden adskillige redskaber til fri afbenyttelse. Du er velkommen til at flytte rundt på møbler og redskaber så det passer til dine/jeres behov. Alting skal dog sprittes og tørres af efter brug og efterlades pænt og ryddeligt til de næste.

Når der leges i det åbne rum, bidrager det til stemningen, og øvrige medlemmer er meget velkomne til at nyde og kigge på leg – dog altid med behørig respekt og afstand.

Vi henstiller dog til, at der ikke kommenteres på andres leg, og det er altid dit eget ansvar at kigge væk eller flytte dig, hvis du ser eller hører noget du ikke bryder dig om.

Toiletterne

SMil Aarhus har to toiletter, hvoraf det ene også har badefaciliteter.

I baren kan der lejes håndklæder hvis du ikke selv har nogle med. Brugte håndklæder skal i vasketøjskurven og hænges på kanten, hvis de er våde eller fugtige.

LUKKEDE RUM

SMil Århus har 3 lukkede rum, hvor man kan lege bag en lukket dør.

Dørene må ikke åbnes udefra og et rum kan ikke reserveres. Man må dog gerne tænke over og tage hensyn til, at andre også gerne vil kunne bruge dem på medlemsaftener.

Rummene har også en kæde man kan sætte for, hvis man ønsker, at der kan kigges ind. Det gælder dog også, at denne ikke må åbnes af andre udefra.

I de lukkede rum kan man selv indstille lyset og det er også muligt at justere på lyden fra højtalerne eller afspille separat musik.

Overalt i foreningen findes frit tilgængelige kondomer, glidecreme, desinfektion, papir og spande til brugte nåle.

KORSRUMMET

Det lukkede rum overfor baren er bl.a. indrettet med et fast kors, en fikseringstol/bondagestol?, en seng, spejl og mulighed for fiksering.

GYNGERUMMET

Det lukkede rum med gyngen er bl.a. indrettet med spejl, hejseværk(?) og en seng.

Dette rum har ikke faste vægge, men derimod et lyddæmpende gardin.

Her findes vores nødudgang.

VÅDRUMMET

Vådrummet er bl.a indrettet med en briks og en gynækologstol og har. fliser på gulv og vægge, et afløb, en bruser og varme i gulvet.

Det bidrager til en helt særlig stemning og giver fantastiske muligheder for leg med fx fisting, madvarer eller vand. Også kropsvæsker såsom urin, sprøjteorgasmer eller blod kan der med fordel leges med i vådrummet, hvor muligheden for rengøring er bedre.

Det eneste vi desværre ikke kan tilbyde muligheden for i SMil Århus er leg med scat eller afføring. Det er udelukkende af den grund, at vi ikke har faciliteterne til det, og altså bestemt ikke fordi vi ser ned på det eller fordømmer det.

Tak fordi du kiggede

Ønsker du en rundvisning i lokalerne med henblik på at finde ud af om du ønsker at blive medlem, er du meget velkommen til at møde op til næste introaften.

Næste IntroAFten

No event found!