Peer Rope

for dem der vil vidensdele om reb

om PEER ROPE

Peer Rope i SMil Aarhus er en frivilligt drevet interessegruppe for alle med en interesse for bondage med reb og udøvere af shibari/kinbaku.

Til Peer Rope vil vi tilbyde begynderundervisning, men du er også altid velkommen til blot at møde op og binde uden at deltage i undervisningen.

Vi mødes i foreningens lokaler ca. 2 gange om måneden og der er plads til dig uanset niveau og den måde, du binder på.

Det forventes dog altid, at man binder inden for eget niveau, og undervisere forbeholder sig retten til at gribe ind, hvis de ser noget, der anses for uansvarligt.

Vi opfordrer til at deltage sammen med en partner, da vi desværre ikke kan garantere, at undervisningen hver gang kan tilrettelægges således, at det giver mulighed for eller mening at binde på sig selv.

De fleste teknikker og bindinger øves bedst på hinanden, og der lægges også ofte stor vægt på den forbindelse, der kan opstå mellem partnere i reb.

Du er også meget velkommen til at bruge Peer Rope Aarhus gruppen til at søge efter en partner, og vi opfordrer til, at man gør en aktiv indsats.

Vi binder ikke en bestemt stilart, men samles omkring interessen for og glæden ved reb, og der er plads til dig uanset niveau og måden du binder på. Kort sagt er alle med en interesse for reb velkomne.

Vi binder ikke en bestemt stilart eller niveau, men samles omkring interessen for og glæden ved reb

praktisk information

  • Alle medlemmer af en SMil-forening kan deltage mod forevisning af et gyldigt medlemskab. 

  • Dagsmedlemskaber kan købes for 130 kr. for ikke-medlemmer. 

  • Medlemmer af Den Sorte Fabrik kan deltage for 50 kr.

  • Til Peer Rope har vi ikke noget krav til dresscode eller påklædning, men vi anbefaler, at man har behageligt tøj på, og at modeller undgår undertøj med bøjle.

  • I lokalerne er elektronisk udstyr (mobiler, smartwatches, etc.) ikke tilladt. Ønsker man at tage billeder af sine egne bindinger, foregår det altid i et af foreningens lukkede rum.