Arrangementer

KY: Halloween-fest!

Lørdag den 4. november kl. 20:00 vil KinkYouth hermed gerne byde velkommen til årets fantastiske Halloween-fest!
Vi slår denne skæbnesvangre aften dørene op til vores rigt udsmykkede lokaler i SMil Aarhus, hvor en uhyggeligt kinky atmosfære lægger i vente til alle medlemmer og gæster under 35.

Så er du allerede medlem, ifør dig da dit mest lækre og skræmmende Halloween-outfit og gør klar til et absolut brag af en fest! Og er du eller I nye i forhold til SMil, så frygt ej (pun intended)... Denne aften er åben for alle nysgerrige sjæle – så gør kostumet klart, check hurtigt vores husorden ud på smilaarhus-dk, og vær beredt på en uforglemmelig aften! Vi tager hjerteligt og godt imod jer.

Aftenen vil bl.a. byde på udklædningskonkurrence, hvor vinderen kåres med en præmie inden midnat. Og ligeledes er der lagt an til en helt igennem fantastisk kinky selskabsleg – hvor der også kåres en vinder – som alle kan deltage i efter ønske og begær. Dette glæder vi os især til at præsentere jer for. Vent og se...

For at vi alle kan få den allerfedeste fest overhovedet mulig, vil der denne aften være en Halloween dresscode, sådan at stemningen på den måde er fuldkommen i top! Gør det lækkert, gør det uhyggeligt, gør det sexet – gør det til jeres eget.

Pris for ikke-medlemmer: 120 kr. (der betales ved entré, husk kontanter). Medlemmer har gratis entré.

Vi glæder os til at se jer til endnu en forrygende aften i SMil Aarhus!

De bedste hilsner,
KinkYouth.