Arrangementer

Femdom

I Femdom Lounge tilbedes og dyrkes dominante Kvinder som de Gudinder de er, af respektfulde slaver/slavinder der værdsætter sin plads i bunden af hierarkiet.

Femdom Lounge er åben den første torsdag i måneden kl. 19-24, og afholdes i SMil Århus' lokaler. For at skabe den rette stemning lukkes døren kl. 20. Hvis du ikke har mulighed for at møde op inden kl. 20, kan der dispenseres fra dette mod forudgående skriftlig henvendelse til aftenens værtinde eller nedenstående mailadresse.

Vi har et rigtigt godt forhold til vore naboer, og det ønsker vi ikke ændret. Derfor skal du være sobert klædt på, når du kommer og går, så tag for eksempel en frakke over dit SM/fetish-tøj. Der er også mulighed for omklædning i garderoben og på toilettet. 

Dresscode i Femdom Lounge er: - Kvinde: SMils gældende dresscode - slave/slavinde: submissivt udtryk, jakkesæt, sort tøj, nøgen

Er du i tvivl om reglerne for Femdom Lounge er du velkommen til at spørge aftenes værtinde. I udgangspunktet er det de dominante kvinder der bestemmer. Derudover gælder der regler for slaverne/slavinderne, som kan variere fra gang til gang. Som hovedregel må slaverne ikke opholde sig møblerne, og forventes at tiltale de Dominante høfligt og respektfuldt. 

En slave/slavinde har lov til at tilbyde sin service til en Kvinde, og slaven/slavinden skal respektere dennes afgørelse.

Adgang: Kun adgang for SMil medlemmer 

Henvendelse kan ske på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på "SMil Femdom" gruppen på Fetlife.