Arrangementer

KinkAcademy Jürgen

Lørdag den 24. februar 2018 20.30 - 22
Opbygning af leg - helt til kanten

SMil Århus’ gode ven Jürgen aflægger os et besøg hvor han vil øse ud - og demonstrere - af sin mangeårige viden om opbygning af leg.
Oplægget er især henvendt til erfarne players, men alle, uanset niveau, vil få noget med hjem.
Jürgen er kendt for at lege lige til kanten, helt ud til gråd, subspace, raseri, savl og snot, og det gælder uanset, om det er med en fast partner eller en ny legerelation. Jürgen er med andre ord GOD til at læse sin partner.

Oplægget er på engelsk, og Jürgen vil komme ind på følgende emner:

-    How much gear do I need?
-    Why I can’t play longer than an hour?
-    Same procedure as last session? 
-    Before you start - the talk
-    Pressure on the Top, an (un-)experienced bottom
-    Reading your playmate
-    Warming up your playmate
-    Rhythm - without rhythm
-    My playmate is crying: Shall I stop or shall I go on?
-    Breaks
-    Breaking the rules
-    Climax - subspace, crying, freaking out
-    Crashed session
-    Aftercare, Chill Out

Jürgen will be available after the talk for questions and advice.

Har du spørgsmål til emnet, er du velkommen til at sende dem ind på forhånd til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Som altid er der gratis adgang for medlemmer. Ikke-medlemmer er velkomne på et dagsmedlemskab til 100,- kr. ved forhåndstilmelding på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kink Youths 5 års jubilæum

Er I klar til dette? For det er vi, og vi har glædet os i meget, meget længe til denne helt fantastiske og specielle aften!

 Denne lørdag fejrer vi nemlig Kink Youths 5 års jubilæum, hvor aldersbegrænsningen er sat til 40 år, så vi kan dele begivenheden med alle de tidligere KY'er, der i allerhøjeste grad var med til at skabe festerne under Kink Youths spæde opstart. Aftenen er for medlemmer af SMil Aarhus.

 Vi har forberedt os længe på at gøre dette til et helt, helt særligt arrangement... Vores lækre lokaler vil være klar til at byde KY's unikke atmosfære velkommen med vores gæsters flotteste og frækkeste outfits (det er jo ikke jubilæum for ingenting, og I ser jo ALTID godt ud!), fantastiske drinks i stort udvalg, delikate snacks og forfriskninger, samt den mest sexede stemning SMil Aarhus kan tilbyde.

 Og derudover har vi som et ekstra es i ærmet gjort en enestående kinky selskabsleg klar, som vi særligt glæder os til at præsentere jer for - en leg, hvor alle er velkomne til at både deltage og / eller udfolde deres indre voyeur og blot nyde skuet! En leg der forhåbentligt vil blive husket længe i det kommende Kink Youth år... Vent og se.

 Så for denne aften medbring festhumøret, glem nytårsforsættene og lad jer blive ledt i fristelse... For lørdag den 6. januar går det løs som aldrig før. Vi er klar!

 Vi glæder os til at se jer alle sammen til et brag af et jubilæum!

- Kink Youth.

Vampyrfest i Smil

Vampyrfest i Smil

 

Vi hensætter scenen til 1700-tallets Transylvanien, hvor vampyrernes aristokrati danner rammerne for denne enestående aften… En aften, hvor nattens noble væsener og deres ydmyge undersåtter former stemningen, for hvad der kommer til at være en særdeles mindeværdig og blodig fest.

 

De smukke, dystre lokaler fyldes her med alt, hvad både kolde og varmblodede hjerter kan begære, og dekadencen står i højsædet. Og for netop at opnå den bedste, mørkeste og mest sexede atmosfære ser vi således frem til, at man så vidt muligt følger aftens dress code: Vampyr eller menneske ud fra fri fantasi, men meget gerne med udgangspunkt i 1700-tallet.

 

Aftenen vil også blive præget af en helt særlig leg, hvor de aristokratiske vampyrer får muligheden for at udvise deres komplette dominans som den overlegne race over for det underlegne menneske. Legen vil være præget af en række spændende udfordringer for alle, der ønsker at deltage – endeløse muligheder til de aktive, og et vidunderligt skue for voyeurs. Glæd jer!

 

Festen er gratis – tilmelding kræves dog – for medlemmer af SMil Aarhus, men frygt ej: Ikke-medlemmer og gæster kan ligeledes købe sig adgang til denne fantastiske fest for kun 150 kr. Tilmelding foregår hurtigt og sikkert over billetto (https://billetto.dk/e/vampyrfest-i-smil-aarhus-billetter-247845).

 

Vi ser frem til en eventyrlig og uforglemmelig oplevelse i mørkets tegn, og glæder os til at hilse jer alle sammen velkommen!

 

Blodige hilsner,

SMil Aarhus.

Romersk Sexorgie.

Romersk Sexorgie.

Antikkens Rom. Hjemsted for både dannelse og højkultur, samt slaveri, orgier og dekadent livsstil. Rom blev efter sigende ikke bygget på én dag... Men i den forbindelse vil vi fra SMil Aarhus hermed gerne invitere alle vores skønne medlemmer til at deltage i én aftens fantastisk genskabelse af denne helt unikke tidsalder.

Velkommen, medlemmer. Til Romersk Sexorgie.

 

Denne aften ser vi frem til at overdådigt forkæle alle fremmødte med alt, hvad der hører sig til et sandt orgie. Forfriskninger og lækre snacks vil pryde bordene og vinen flyde i en lind strøm i vores glas, alt imens de noble gæster vartes op af deres medbragte slaver.

 

Og et af aftenens store omdrejningspunkter bliver dertil en ganske uovertruffen slaveauktion, hvor alle noble gæster får mulighed for at både deltage i og overvære fremstillingen, købet og salget af de lydige slaver og deres unikke ydelser... Dette følgelig via aftenens helt egen valuta, som er skabt specielt til denne auktion, så alle byder under lige vilkår. Dette ser vi særligt frem til!

 

Vi opfordrer naturligvis alle til at så vidt muligt følge aftenens dress code: Beklædningsgenstande fra det antikke Rom, dette værende sig bl.a. toga, legionær/kriger-uniform, læder, kjoler, kjortler, slavelignende outfit, tidsvarende feminint / maskulint outfit.

 

Festen er for medlemmer af SMil Aarhus, og vi glæder os til at byde jer alle hjerteligt velkommen til en atmosfærefyldt og uforglemmelig aften i orgiets tegn. ”Alea iacta est”...

 

Overdådige hilsner,

SMil Aarhus.

SMag på SMil.

SMag på SMil. Se, lyt, prøv.

 

En aften i opdagelsens tegn, hvor du/I under sikre forhold kan snuse til noget af det, vi leger med i SMil. Erfarne SMil-medlemmer fortæller om/viser deres kink og stiller sig gerne til rådighed for en SMagsprøve, hvis du/I skulle have lyst til at prøve. Enten ved at give råd, vejledning eller måske en demonstration.

 

Der bliver mulighed for at høre om – og i det omfang du/I har lyst til/mod på det også at prøve forskellige – områder, som f.eks.

- Bondage
- Fiksering
- Bur/kæder
- Flogging/pisk/smæk
- Spanskrør
- Fireplay
- Nåleleg
- Dominans/underkastelse
- Breathplay med hånd
- Femdom
- Strøm

 

Det vigtigste er, at du/I får en hyggelig aften med mulighed for at se, snakke om og måske opleve noget, som du/I er nysgerrig på.

 

I SMil har vi dresscode; lak, læder, latex, lækkert lingeri, bondage, rokoko, seksuelt udtryk, gotisk, cd/tv, uniform eller lignende. Sort eller nobel påklædning er også acceptabelt.

 

Tilmelding for ikke-medlemmer på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KINKACADEMY: DaddyDom/Littlegirl

 

KINKACADEMY PRÆSENTERER

DaddyDom/Littlegirl

 

Fredag den 24. november 2017

Kl. 20.30-22.00

 

DaddyDom/Littlegirl (eller Mommy/Boy etc), beskriver en relation mellem den det barnlige, naive og sårbare i den "lille" og det rammesættende, vejledende og omsorgsfulde i den "store".

 I de seneste år har DD/LG vundet mere indpas i BDSM-miljøet, heldigvis i mange forskellige formater.

 Det er dog stadigt et tabuiseret område, der ligger under for mange fejlagtige fordomme.

 Derfor ønsker vi med dette oplæg at udbrede kendskabet til denne særlige relationsform, hvor dominans og underkastelse har et unikt udtryk.

 Som altid er der gratis adgang for SMil-medlemmer.

Ikke-medlemmer er velkomne på et dagsmedlemskab til 100,-kr. ved forhåndstilmelding på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Vel mødt 

Femdom Fest

Femdom Fest!

Denne aften tilbedes og dyrkes dominante Kvinder som de Gudinder de er, af respektfulde slaver/slavinder der værdsætter sin plads i bunden af hierarkiet.

Ved ankomst til Smil vil du blive taget imod af aftenens værtinde, som vil guide dig gennem spillereglerne, der gælder til Femdom-festen.

Denne aften er inddelt i forskellige tematiske områder. Det forventes at slaverne/slavinderne nøje respekterer områdernes tema. Skulle det mod forventning ikke være tilfældet vil det blive påtalt af aftenens værtinde. Du er som Kvinde naturligvis velkommen til at irettesætte slaver/slavinder, der ikke følger de udstukne regler.

En slave/slavinde har lov til at tilbyde sin service til en Kvinde, og slaven/slavinden skal respektere dennes afgørelse.

For at skabe den rette stemning lukkes døren kl. 21. Hvis du ikke har mulighed for at møde op inden kl. 21, kan der dispenseres fra dette mod forudgående skriftlig henvendelse til Smil Femdom Her.

Vi har et rigtigt godt forhold til vore naboer, og det ønsker vi ikke ændret. Derfor skal du være sobert klædt, når du kommer og går, så tag for eksempel en frakke over dit SM/fetish-tøj. Der er også mulighed for omklædning i garderoben og på toilettet.

Dresscode i Femdom D/ser:

Kvinde: SMils gældende dresscode
slave/slavinde: submissivt udtryk, jakkesæt, sort tøj, nøgen.

Aftenens værtinde vil være behjælpelig med afklaring af alle spørgsmål som måtte opstå i løbet af aftenen. Hun har altid det afgørende ord og har retten til at bortvise gæster der ikke efterlever de spilleregler der gælder i Femdom D/s.

Adgang:
SMil medlemmer: Gratis.
Dagsmedlemsskab (kun i forbindelse med skriftlig tilmelding, senest dagen inde til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.): 120 kr.

KY: 5års fødselsdagsfest.

5års fødselsdagsfest.
obs. denne aften åbnes dørene for gamle ky'er, aldersbegrænsningen er derfor 40 år.

KY: Halloween-fest!

Lørdag den 4. november kl. 20:00 vil KinkYouth hermed gerne byde velkommen til årets fantastiske Halloween-fest!
Vi slår denne skæbnesvangre aften dørene op til vores rigt udsmykkede lokaler i SMil Aarhus, hvor en uhyggeligt kinky atmosfære lægger i vente til alle medlemmer og gæster under 35.

Så er du allerede medlem, ifør dig da dit mest lækre og skræmmende Halloween-outfit og gør klar til et absolut brag af en fest! Og er du eller I nye i forhold til SMil, så frygt ej (pun intended)... Denne aften er åben for alle nysgerrige sjæle – så gør kostumet klart, check hurtigt vores husorden ud på smilaarhus-dk, og vær beredt på en uforglemmelig aften! Vi tager hjerteligt og godt imod jer.

Aftenen vil bl.a. byde på udklædningskonkurrence, hvor vinderen kåres med en præmie inden midnat. Og ligeledes er der lagt an til en helt igennem fantastisk kinky selskabsleg – hvor der også kåres en vinder – som alle kan deltage i efter ønske og begær. Dette glæder vi os især til at præsentere jer for. Vent og se...

For at vi alle kan få den allerfedeste fest overhovedet mulig, vil der denne aften være en Halloween dresscode, sådan at stemningen på den måde er fuldkommen i top! Gør det lækkert, gør det uhyggeligt, gør det sexet – gør det til jeres eget.

Pris for ikke-medlemmer: 120 kr. (der betales ved entré, husk kontanter). Medlemmer har gratis entré.

Vi glæder os til at se jer til endnu en forrygende aften i SMil Aarhus!

De bedste hilsner,
KinkYouth.

KY: Oktoberfest

KY præsenterer: Oktoberfest

Denne måned står for alvor i oktoberfestens tegn, og dette bliver ikke spor anderledes til denne aftens arrangement! Dermed vil vi gerne have lov til at sige:

”Finden Sie die Lederhose und machen Sie bereit zu feiern!” Så løst oversat: På med læderbukserne og gør klar til at feste!

Hvor oktoberfesten oprindeligt ikke ses som et særlig ”kinky” arrangement, glæder vi i KinkYouth os til at sætte vores helt eget præg på denne skønne folkefest...

Vi håber naturligvis, at vi alle kan være med til at skabe så fed en stemning som muligt ved at holde en dresscode, der er inspireret af eller ligger tæt op ad oktoberfestens temaer. Dette kan bl.a. være sig læder i alle afskygninger, tysk ”udsmykning” eller stilart, 'Heidi'-kostume, bayersk, tyroler eller lignende. Åh ja, og fik vi sagt ”læder”?
Traditionerne vil blive hyldet med godt øl, musik, lækre snacks, og forhåbentlig masser af lækker påklædning. Der vil i løbet af aftenen blive afholdt frække selskabslege kronet af med en vinder af konkurrencen om den ”bedst klædte” festdeltager!

Denne KinkYouth-fest er åben for alle medlemmer under 35, og vi glæder os til en helt igennem fantastisk aften i skønt og frækt selskab!

'Stay kinky' og vel mødt.
- KinkYouth
Er du nysgerrig eller har du spørgsmål, skriv til os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KinkAcademy - Predicament bondage

KinkAcademy & SMil Århus præsenterer

Predicament bondage ved Bob /Klub Nawa

Lørdag den 26.8 klokken 20.30

I predicament bondage binder man sin partner med reb i ukomfortable, ydmygende og/eller smertefulde bindinger, hvor modellen føler sig tvunget til at skifte position over i en anden ligeledes smertefuld binding - altså pest eller kolera.

Denne måde at bruge bondage på er med til at give legen en levende og intens oplevelse, da modellen i sandhed skal forsøge at arbejde med det scenarie, som riggeren opstiller.

Bob, ejeren af Klub Nawa, vil denne aften give os et indblik i hans fortolkning af predicament bondage.

Bob er kendt for sin kreativitet og hans evne til at presse sine modeller til det yderste for dernæst at bringe dem sikkert i havn igen.

Vi opfordrer til at tage jeres egne reb med. Der er også mulighed for at låne reb i foreningen.

Vel mødt,

KinkAcademy

Har du spørgsmål til emnet, er du velkommen til at sende dem ind på forhånd til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Som altid er der gratis adgang for medlemmer. Ikke-medlemmer er velkomne på et dagsmedlemskab til 100,-kr. ved forhåndstilmelding på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Open Lounge - Whipmaster K

Open Lounge har vist sig at være en bragende succes! Og derfor gentager vi selvfølgelig succesen hver anden måned:

Er du nysgerrig efter at besøge en BDSM forening, men er af en eller anden grund ikke kommet afsted? Eller trænger du til en hyggelig aften i ligesindedes selskab? Så er det nu, at du skal kridte skoene!

SMil Aarhus - Aarhus' største BDSM-forening - giver hermed muligheden for at udforske dette ved at åbne dørene op til café aften i en afslappet atmosfære. Her har du mulighed for at se foreningen, opleve stemningen, samt gå på opdagelse i SMil's spændende lokaler.

BDSM-universet rummer en uendelig bred vifte af fantasier og muligheder, og som en teaser til en af disse mange facetter er vi derfor rigtig glade for at kunne præsentere Whipmaster K og Trud som gæster til aftenens event!

Vores gæster medbringer sig et særdeles spændende oplæg for både nye og øvede inden for BDSM. Temaet omhandler i denne forbindelse dominant adfærd og kropskontakt, samt forklaring omkring og forevisning af alternativ slagteknik, hvor præcision er i højsædet!

Dresscoden denne aften casual, og der er gratis entré, samt te og kaffe på husets regning!

Medlemmer af SMil er naturligvis også yderst velkomne til at deltage og være med til at skabe rammerne for en rigtig dejlig aften.

Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen,
SMil Aarhus

Open lounge

VI inviterer til Open lounge den 15 august. Kl 20-22.

Whipmaster K og trud. vil komme og holde et oplæg omkring Dominant adfærd og kropskontakt.

Alternativ piskning og præcision, som kan være i ansigtet, brysterne, hænderne og armhulerne.

Som sædvanlig er alle velkomne. Foreningen er værter for kaffe, te og kage.

Pride

Bidrag til dagens festlige stemning, enten ved at gå med i paraden eller, hjælpe med op og nedtagning eller ved være i standen på officerspladsen i løbet af eftermiddagen.

Det var et super godt event sidste år og vi forventer endnu flere glade SMilister denne gang!

SMil deltager i Pride for at vise vores måde at elske hinanden på. For at vise at BDSM også er den måde vi ser os selv og vores partnere. At BDSM er en del af vores identitet og seksualitet.

Pride er kærlighed, diversitet og oplysning -Præcis som SMil er det.

Kom og deltag på en dejlig dag i Aarhus!

Program:

*9:00 Morgenmad, orientering og omklædning
*10:30 Afgang fra SMil (husk vand)
*10:30 Opsætning på Officerspladsen
*11:00 Paraden begynder på Bispetorv
*12-17 (cirka) Standen bemandes
*17:00 Nedtagning, oprydning

Hjælp med det du kan, særligt er der brug for praktisk hjælp til opsætning og nedtagning af pavillionen på officerspladsen ved Aros, hvilket fint kan gøres vanilla/incognito.

Ses vi?

Open Lounge


Open Lounge viste sig i 2016 at være en bragende succes! Og derfor gentager vi selvfølgelig succesen i 2017 hver anden måned:

Er du nysgerrig efter at besøge en BDSM forening, men er af en eller anden grund ikke kommet afsted? Eller trænger du til en hyggelig aften i ligesindedes selskab? Så er det nu, at du skal kridte skoene!

SMil Aarhus - Aarhus' største BDSM-forening - giver hermed muligheden for at udforske dette ved at åbne dørene op til café aften i en afslappet atmosfære. Her har du mulighed for at se foreningen, opleve stemningen, samt gå på opdagelse i SMil's spændende lokaler.

BDSM-universet rummer en uendelig bred vifte af fantasier og muligheder, og som en teaser til en af disse mange facetter er vi derfor denne aften rigtig glade for at kunne præsentere vores fantastiske formand, MissSamina, der slutter sig til os denne aften og fortæller om sin tilgang til emnet femdom.

MissSamina bringer et væld af inspiration og idéer i forbindelse med at være kvindelig top, og bidrager i samme ombæring med indsigt til både mandlige og kvindelige submissive i form af hendes omfangsrige erfaring i det sorte univers. Fængslende oplevelser vil blive delt og gode råd blive givet – så vi har meget godt i vente!

Dresscoden denne aften casual, og der er gratis entré for alle, samt te og kaffe på husets regning!

Medlemmer af SMil er naturligvis også yderst velkomne til at deltage og være med til at skabe rammerne for en rigtig dejlig aften. 

Dørerne står åbent fra 19:00-23:00.

Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen,
SMil Aarhus.

Kink Youth -Tema: "Color Coding"

Tema; "Color Coding"

Kink Youth er et event for unge mellem 18 og 35. Der afholdes et arrangement den første lørdag i hver måned.

KinkYouth åbner op for en aften i ungdommens tegn, hvor vi alle dukker op i forskellige farver, alt efter hvor vi står i BDSM-verdenen.

Reglerne for farverne er følgende:

Sort – betyder at du er Bund.
Hvid – betyder at du er Top.
Sort+Hvid – betyder at du er begge de ovenstående.

Rød – betyder at du ikke er åben for leg med andre.
Gul – betyder at du er åben for begrænset leg med andre.
Grøn – betyder at du er åben for det meste leg med andre.

Specielt for denne aften er, at du vil få mulighed for at have indflydelse på de udfordringer, der lægges i kisten i forbindelse med kistelegen, hvor vi vil tage alle forslag med til overvejelse. Disse godkendes og sorteres efterfølgende af KY-gruppen.

På denne aften har man mulighed for at medbringe sin partner over 35 år, hvis man selv er under 35 år. Tilmelding for dette sker ved, at man sender en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller sender en besked via Fetlife.com til brugeren MystiqueDK

Vi glæder os til at se jer alle kreativt klædt på til en sjov og udfordrende aften i SMil'ets tegn.

 

KinkAcademy præsenterer Predicament Bondage

I predicament bondage binder man sin partner med reb i ukomfortable, ydmygende og/eller smertefulde bindinger, hvor modellen føler sig tvunget til at skifte position over i en anden ligeledes smertefuld binding - altså pest eller kolera.

Denne måde at bruge bondage på er med til at give legen en levende og intens oplevelse, da modellen i sandhed skal forsøge at arbejde med det scenarie, som riggeren opstiller.

Bob, ejeren af Klub Nawa, vil denne aften give os et indblik i hans fortolkning af predicament bondage.

Bob er kendt for sin kreativitet og hans evne til at presse sine modeller til det yderste for dernæst at bringe dem sikkert i havn igen.

Vi opfordrer til at tage jeres egne reb med. Der er også mulighed for at låne reb i foreningen.

Har du spørgsmål til emnet, er du velkommen til at sende dem ind på forhånd til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Som altid er der gratis adgang for medlemmer. Ikke-medlemmer er velkomne på et dagsmedlemskab til 100,-kr. ved forhåndstilmelding på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Femdom

I Femdom Lounge tilbedes og dyrkes dominante Kvinder som de Gudinder de er, af respektfulde slaver/slavinder der værdsætter sin plads i bunden af hierarkiet.

Femdom Lounge er åben den første torsdag i måneden kl. 19-24, og afholdes i SMil Århus' lokaler. For at skabe den rette stemning lukkes døren kl. 20. Hvis du ikke har mulighed for at møde op inden kl. 20, kan der dispenseres fra dette mod forudgående skriftlig henvendelse til aftenens værtinde eller nedenstående mailadresse.

Vi har et rigtigt godt forhold til vore naboer, og det ønsker vi ikke ændret. Derfor skal du være sobert klædt på, når du kommer og går, så tag for eksempel en frakke over dit SM/fetish-tøj. Der er også mulighed for omklædning i garderoben og på toilettet. 

Dresscode i Femdom Lounge er: - Kvinde: SMils gældende dresscode - slave/slavinde: submissivt udtryk, jakkesæt, sort tøj, nøgen

Er du i tvivl om reglerne for Femdom Lounge er du velkommen til at spørge aftenes værtinde. I udgangspunktet er det de dominante kvinder der bestemmer. Derudover gælder der regler for slaverne/slavinderne, som kan variere fra gang til gang. Som hovedregel må slaverne ikke opholde sig møblerne, og forventes at tiltale de Dominante høfligt og respektfuldt. 

En slave/slavinde har lov til at tilbyde sin service til en Kvinde, og slaven/slavinden skal respektere dennes afgørelse.

Adgang: Kun adgang for SMil medlemmer 

Henvendelse kan ske på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på "SMil Femdom" gruppen på Fetlife.

KINKACADEMY "Urinrørsleg"

KINKACADEMY PRÆSENTERER
Urinrørsleg

Lørdag 29. april 2017 kl. 20.30

En introduktion til urinrørsleg med sounds, katetre og uridom for både mænd og kvinder.
Monica demonstrerer og fortæller og om legemuligheder, anatomi, sikkerhed, rengøring og hvilke signaler hos partneren man skal være opmærksom på.

Spørgsmål er meget velkomne.

Som altid er der gratis adgang for SMil-medlemmer. Ikke-medlemmer er velkomne på et dagsmedlemskab til 100,-kr. ved forhåndstilmelding på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vel mødt :)
KinkAcademy

Til KinkAcademy bestemmer vi selv, hvad vi gerne vil tale om, og alle spørgsmål er velkomne. Vi er her alle for at lære mere. Om man er grøn eller erfaren, er man velkommen, så længe man kommer med et åbent sind. KinkAcademy er en oplagt mulighed til at stille de spørgsmål, man nogle gange brænder inde med, da alle, der kommer denne aften, er indstillet på, at det er en aften der er til for ikke mindst at lege, men også for at lære og lære fra sig. Generelt er det kun fantasien der sætter grænser, så længe vi alle får en god oplevelse og går fra KinkAcademy med en god mavefornemmelse, samt at vi har lært noget nyt.

Open Lounge

Open Lounge viste sig i 2016 at være en bragende succes! Og derfor gentager vi selvfølgelig succesen i 2017 hver anden måned:

Er du nysgerrig efter at besøge en BDSM forening, men er af en eller anden grund ikke kommet afsted? Eller trænger du til en hyggelig aften i ligesindedes selskab? Så er det nu, at du skal kridte skoene!

SMil Aarhus - Aarhus' største BDSM-forening - giver hermed muligheden for at udforske dette ved at åbne dørene op til café aften i en afslappet atmosfære. Her har du mulighed for at se foreningen, opleve stemningen, samt gå på opdagelse i SMil's spændende lokaler.

BDSM-universet rummer en uendelig bred vifte af fantasier og muligheder, og som en teaser til en af disse mange facetter er vi derfor denne aften rigtig glade for at kunne præsentere SirB, der med et fantastisk oplæg om "Fire Play" sætter stemningen i lys lue!

SirB har mange års erfaring med ilden som sine varme og trofaste makker, og vil under sit oplæg forklare omkring ildens indvirkning og effekt på både top og bund. Og for at illustrere dette til perfektion vil vi ligeledes blive forkælet med et helt igennem fabelagtigt show, hvor SirB giver os muligheden for at for alvor opleve ildens intensitet på første parket. Glæd jer!

Dresscoden denne aften casual, og der er gratis entré for alle, samt te og kaffe på husets regning!

Medlemmer af SMil er naturligvis også yderst velkomne til at deltage og være med til at skabe rammerne for en rigtig dejlig aften.

Dørerne står åbent fra 19:00-23:00.

Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen,
SMil Aarhus.

PeerSub

Peer Sub - Gruppen for alle underkastede, sub, bunde, tøser, knægte, slaver, slavinder, masochister m.m.

 Vores fælles udgangspunkt er underkastelse.

 Om du er mand eller kvinde, ejet slave(inde) eller blot drages af det dominerende … Du er velkommen.

 Om du lige er trådt ind i miljøet eller er gammel i gårde er du lige velkommen. Vi har alle noget at give til hinanden. Hvad der deles i denne gruppe er fortroligt og bliver i gruppen. Dominante ingen adgang!

 Det er tanken, at denne gruppe skal mødes hver 5. uge, så vi skifter mellem lige og ulige uger. Der vil altid være en overskrift for dagens møde, men det vigtigste er dialogen.

 Dagsaktuelle tanker og spørgsmål er der ALTID plads til.

 Onsdag  fra kl. 19.00 - 22.00

 Der er adgang for gæster på dagsmedlemskab til 120 kr med forhåndstilmelding. SMil medlemmer selvfølgelig gratis.

 Der er ingen dresscode til Peer Sub.

 

Electro Play

 

KINKACADEMY PRÆSENTERER

Electro Play

Lørdag den 25. februar 2017 kl. 20.30


Jürgen is back in town!

SMil Århus’ kære ven fra Hamborg, Jürgen, vender tilbage lørdag den 25. februar, hvor han vil fortælle om Electro Play – leg med strøm.

Jürgen vil komme ind på emner som sikkerhed, teknologien bag, måder at lege på, samtidig med han fremviser en lang række gadgets.

Jürgen har pakket kufferten med gadgets lige fra det sidste nye til det historiske.

Der vil være mulighed for at prøve nogle af tingene selv, selvfølgelig under kyndig vejledning.

Vi opfordrer til, at man tager sine egne ting med, hvis man har nogen, så vi kan tage strøm på hinanden, lege og feste!

Har du spørgsmål til emnet, er du velkommen til at sende dem ind på forhånd til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Som altid er der gratis adgang for medlemmer. Ikke-medlemmer er velkomne på et dagsmedlemskab til 100,-kr. ved forhåndstilmelding på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vel mødt.
KinkAcademy, SMil Århus

 

 

Open Lounge

Open Lounge viste sig i 2016 at være en bragende succes! Og derfor gentager vi selvfølgelig succesen i 2017 hver anden måned:

Er du nysgerrig efter at besøge en BDSM forening, men er af en eller anden grund ikke kommet afsted? Eller trænger du til en hyggelig aften i ligesindedes selskab? Så er det nu, at du skal kridte skoene!

SMil Aarhus - Aarhus' største BDSM-forening - giver hermed muligheden for at udforske dette ved at åbne dørene op til café aften i en afslappet atmosfære. Her har du mulighed for at se foreningen, opleve stemningen, samt gå på opdagelse i SMil's spændende lokaler.

BDSM-universet rummer en uendelig bred vifte af fantasier og muligheder, og som en teaser til en af disse mange facetter er vi derfor denne aften rigtig glade for at kunne præsentere vores fantastiske formand, MissSamina, der slutter sig til os denne aften og fortæller om sin tilgang til emnet femdom.

MissSamina bringer et væld af inspiration og idéer i forbindelse med at være kvindelig top, og bidrager i samme ombæring med indsigt til både mandlige og kvindelige submissive i form af hendes omfangsrige erfaring i det sorte univers. Fængslende oplevelser vil blive delt og gode råd blive givet – så vi har meget godt i vente!

Dresscoden denne aften casual, og der er gratis entré for alle, samt te og kaffe på husets regning!

Medlemmer af SMil er naturligvis også yderst velkomne til at deltage og være med til at skabe rammerne for en rigtig dejlig aften.

Dørerne står åbent fra 19:00-23:00.

Vi glæder os til at se jer!

Dungeon Night

Lørdag den 18. marts kl. 20:00 skruer vi tiden tilbage i SMil Aarhus, hvor middalderens genfødsel sætter rammerne for en helt særlig aften.

Vores skønne lokaler er i denne anledning omdannet til den mest dystre fangekælder, der byder på en perlerække af setups og lege, hvor middelalderlige torturstationer og gimmicks vil blive sat i fokus.

På forhånd udvalgte kvindelige og mandlige bødler står bl.a. til rådighed for udførelse af afstraffelse i forbindelse med aftenens forskellige events, og der vil være rig mulighed for både at observere og deltage i hændelsernes forløb alt efter ønske – det er jeres aften!

For at sætte den bedst mulige stemning opfordrer alle til at bidrage til oplevelsens atmosfære igennem følgende dress code: Herremand/aristokrat, pøbel/borger, fange/offer. Har man øvrige, spændende idéer omkring middelalderlig påklædning til aftenen, så opfordrer vi bestemt også til dette.

Uanset hvordan man vælger at sætte sit præg på aftenen, er I - uanset valg af dress code og status - jeres egen lykkes smed, og beslutter helt selv oplevelsens forløb. Valget står frit imellem at deltage aktivt i begivenhederne eller indtage stillingen som voyeur og blot henslængt nyde skuet i de ”fængslende” omgivelser.

Vi håber at se jer alle til en fantastisk aften, hvor både medlemmer (gratis) og gæster (100 kr. i dagsmedlemskab) er hjerteligt velkomne til at tage del i festen!
Såfremt du ikke er medlem, og ønsker at deltage, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mørke middelalder-hilsner,
SMil Aarhus.

Fotogruppe

SMils fotogruppe

Foreningen trænger til nye og til flere billeder på hjemmesiden og til PR-materiale. Vi efterlyser derfor medlemmer, der vil optræde på billederne.

Alle modeller vil selvfølgelig være anonyme. Kigge væk, bære maske eller kun vises i udsnit. Og alle billeder der bliver brugt, skal selvfølelig godkendes af modellen.

Er du villig til at være model for foreningen, tilbyder vi samtidig at tage billeder, som du kan bruge til din egen profil på nettet.

Vi har brug for modeller til alt, hvad der kan tænkes af aktiviteter i SMil Århus’ lokaler. Slagtøj, fiksering, bondage, dominans, medical, vådrum, bure, sansepåvirkninger som ild, nåle, kniv med meget mere, seksuelle redskaber og handlinger som strapon, buttplugg, fisting med meget mere, fetish, seksualitet indenfor trans, gender bender, crossdressing med meget mere samt alt det, vi ikke lige har tænkt på.

Hvis du gerne vil være model, så send en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med hvornår du kan, og hvilken aktivitet du vil vise.

SMag på SMill

SMag på SMil. Se, lyt, prøv.

En aften i opdagelsens tegn, hvor du/I under sikre forhold kan snuse til noget af det, vi leger med i SMil. Erfarne SMil-medlemmer fortæller om/viser deres kink og stiller sig gerne til rådighed for en SMagsprøve, hvis du/I skulle have lyst til at prøve. Enten ved at give råd, vejledning eller måske en demonstration.

Der bliver mulighed for at høre om - og i det omfang du/I har lyst til/mod på det også at prøve forskellige områder, som f.eks.
- Bondage
- Fiksering/bur/kæder
- Flogging/pisk/smæk
- Spanskrør
- Fireplay
- Nåleleg
- Dominans og underkastelse
- Breathplay med hånd
- Femdom
- Strøm

Det vigtigste er, at du/I får en hyggelig aften med mulighed for at se, snakke om og måske opleve noget, som du/I er nysgerrig på.

Eventet er åbent for alle, medlemmer som ikke-medlemmer. Såfremt du ikke er medlem, og ønsker at deltage, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Prisen for ikke-medlemmer er 100 kr.

Vi har dress-code i foreningen. Vi forventer at du kommer i sort eller nobel påklædning eller udtrykker din seksualitet i form af lak, læder, latex, lækkert lingeri, bondage, rokoko, et generelt seksuelt udtryk, gotisk, cd/tv, uniform eller lignende.

KinkYouth, Fetish Party

"KinkYouth, Fetish Party

Denne aften hylder vi fetisher og fetishister. Der bliver sat rammerne for en fræk aften i foreningen, hvor der vil blive rig mulighed for at dyrke sine fetishes, hvad end det er blot at spendere en aften i Smil iført latex eller uniform, eller at lege med…

Vi vil kåre aftenens Fetishking og Fetishqueen, så kom i dit frækkeste outfit og vær med til at sætte stemningen for en aften i fetishernes tegn.
Hvis du har et specielt kink, så som fireplay, waterboarding, nåleleg eller lignende, så vil denne aften være en god anledning til at dyrke disse kinks sammen med andre perverse KY’ere.

Der vil i aftenens anledning være en speciel dresscode. Vi forventer at alle overholder denne. Hvis du ikke har en decideret påklædningsfetish, så skru den kreative hat på eller udnyt anledningen til at få luftet den frække skolepigeuniform.

Det koster 20 kr. at deltage, hvilket betales ved ankomst.

Dresscode: Corsetter, bondage, rollespil, skolepige, stuepige, babygirl, uniformer, store støvler, lak, latex, læder, kæder, crossdressing, sexet udklædning, victoriansk påklædning, harness."

Open Lounges

Tirsdag den 13. december fra kl. 19-23

Open Lounges har vist sig at være en bragende succes! Og derfor gentager vi selvfølgelig succesen hver anden måned:

Er du nysgerrig efter at besøge en BDSM forening, men er af en eller anden grund ikke kommet afsted? Eller trænger du til en hyggelig aften i ligesindedes selskab? Så er det nu, at du skal kridte skoene!

SMil Aarhus - Aarhus' største BDSM-forening - giver hermed muligheden for at udforske dette ved at åbne dørene op til café aften i en afslappet atmosfære. Her har du mulighed for at se foreningen, opleve stemningen, samt gå på opdagelse i SMil's spændende lokaler. 

BDSM-universet rummer en uendelig bred vifte af fantasier og muligheder, og som en teaser til en af disse mange facetter er vi derfor særdeles glade for at kunne præsentere Dan Lei fra Sadistens Toolbox, der slutter sig til os denne aften med et af hans skønne oplæg.
Temaet her er målrettet til nye og lettere øvede inden for BDSM, og omfatter forklaring omkring og forevisning af slagteknik i forbindelse med brugen af hænder, spanskrør og padler.
Dans oplæg er altid efterspurgte, da han på en sjov, informativ og kyndig måde oplyser både nye som erfarne inden for SM og D/s omkring sine personlige teknikker og tilgange.

Dresscoden denne aften casual, og der er gratis entré, samt te og kaffe på husets regning! 

Medlemmer af SMil er naturligvis også yderst velkomne til at deltage og være med til at skabe rammerne for en rigtig dejlig aften.

Kink Academy 24/7

Cane og fannie har dannet par i mange år. Han er dominerende, og hun er submissiv.
De lever 24/7 og kommer i foreningen for at fortælle om deres version af 24/7.
Der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål og til at debattere.

--------

Om Kink Academy

Vi er her alle for at lære mere.
Måske har du lyst til at medbringe dit yndlingslegetøj og vise det frem.
Måske har du spørgsmål til det at være switch? At være helt ny i miljøet? Måske vil du gerne se, hvordan man benytter et bestemt legeredskab/møbel?

Man kan være S’er, m’er, Switch, grøn eller erfaren, single eller i et par, man er velkommen så længe man kommer med et åbent sind.
I kan være et par der gerne vil prøve noget nyt, men gerne lige vil have noget vejledning først eller I søger nye input, så er KinkAcademy en oplagt mulighed.
Det kan være at du mangler en model til bondage og måske også gerne lige vil have et par tips, så er der mulighed for at komme på KinkAcademy-aften.

Sidder du nogen gange på en medlemsaften og brænder inde med et spørgsmål og ikke vil forstyrre, så er en KinkAcademy-aften en oplagt mulighed, da alle der kommer denne aften er indstillet på, at det er en aften der er til for ikke mindst at lege, men også for at lære og lære fra sig.
Det kan være der lige den aften ikke er nogen der har forstand på lige den ting du søger vejledning i, men så kender de garanteret nogen der gør og kan hjælpe dig videre.
Generelt er det kun fantasien der sætter grænser, så længe vi alle får en god oplevelse og går fra en KinkAcademy-aften med en god mavefornemmelse, samt at vi har lært noget nyt.

Som altid er der gratis adgang for medlemmer.

Ikke-medlemmer er velkomne på et dagsmedlemskab til 100kr. ved forhåndstilmelding på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vel mødt

KinkAcademy

International Workshop with Mark from Holland!

International Workshop with Mark from Holland!

“SINGLE TAILS”

Saturday 29th, 2016 from 3pm to 6 pm

SMil Århus and KinkAcademy are very proud to present an afternoon
with Mark who is very skilled with single tails.

Workshop:
Single tails, particularly the shorter ones like the signal whip, are easier to wield than most
people assume. The range of sensations that such whips can provide is quite wide, making
them a versatile addition to one's toy box.
I will speak briefly about the whips, next demonstrate a few techniques, and then provide
hands-on instruction for as long as there is interest.
Participants who have a single tail at their disposal, are encouraged to bring it along!
The workshop will be presented in English (with only a slight Dutch accent;-). It is open to
both tops and bottoms.

Please note that the workshop is in English.

The number of participants is limited to 20. Cost: 100,-kr per person + fee.

For more info, please contact Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Read more about SMil Århus at smilaarhus.dk.

Buy tickets online at https://billetto.dk/da/workshop-about-single-tails

Open Lounge "Vis mig din kuffert'

Open Lounge har vist sig at være en bragende succes! Og derfor vil vi hermed gerne igen invitere til fantastisk aften i SMil's spændende lokaler.

Så er du nysgerrig efter at besøge en BDSM forening, og er af en eller anden årsag endnu ikke kommet afsted, så er det nu, at du skal kridte skoene!

SMil Aarhus - Aarhus' største BDSM-forening - giver netop hermed chancen for at udforske en sådan af slagsen ved at åbne dørene op til café aften i en afslappet stemning. Her vil du få mulighed for at gå på opdagelse i foreningen og blive forført af SMil's varme og unikke atmosfære.

BDSM-universet rummer en uendelig bred vifte af fantasier og muligheder, og denne aften er vi stolte af at kunne præsentere CONQUEST og MONOKROM, der begge er en del af drivkraften bag Peer Whip Aarhus.
Disse to erfarne Dominante vil således vise deres tasker med redskaber frem, og snakke om deres "favorit-legetøj" samt deres personlige tilgang til disse.

Dresscoden denne aften er casual, og der er gratis entré, samt te og kaffe på husets regning! 

Medlemmer af SMil er selvfølgelig også yderst velkomne til at komme og tage del i aftenen. :)

SMils regler vedrørende diskretion er ligeledes gældende denne aften.

Vi glæder os til at se jer!
- SMil Aarhus.

Maskebal

“Find a mask and wear it well So your true identity no one can tell….”


Vi byder hjerteligt velkommen til fest for alle i SMil Aarhus’ skønne lokaler, hvor vi hylder et af de ældste symboler på dekadence og festlig løssluppenhed: Maskeballet!

Aftenen vil bl.a. komme til at byde på overflødighedsbord, frække selskabslege, konkurrence i forbindelse med bedste udklædning, samt et show i ildens tegn – alt hvad selv det mest sultne hjerte kan begære... Alt er forberedt til den mindste detalje, således at stemningen denne aften kommer til at være uforlignelig, og derfor beder vi jer alle om at hjælpe os med at sørge for, at dette bliver en uforglemmelig aften!

I netop denne forbindelse vil vi af samme årsag OPFORDRE ALLE til at BÆRE MASKE, da dette vil være med til at skabe den perfekte atmosfære for eventet. En ”maske” behøves ikke være udført i traditionel forstand, og kan ligeledes frembringes igennem en særligt udført makeup eller ansigtsmaling, specielle sol/steampunkbriller, tørklæder, hatte med ”slør” osv. Kun fantasien sætter grænser!

Prisen for alt dette er 150 kr. for 
Det er selvfølgelig gratis adgang for SMil medlemmer, men vær venlig at 'booke' en gratis billet via linket for at give os et overblik over antal deltagere.

https://billetto.dk/da/smilmaskebal

OBS! Billet til maskeballet giver ligeledes adgang til Peer Rope om eftermiddagen.

Så vel mødt til et brag af en bal – vi glæder os til at se jer allesammen i SMil Aarhus! 

Open Lounge

Er du nysgerrig efter at besøge en BDSM forening, men er af en eller anden grund ikke kommet afsted? Så er det nu, at du skal kridte skoene!

SMil Aarhus - Aarhus' største BDSM-forening - giver hermed muligheden for at udforske dette ved at åbne dørene op til café aften i en afslappet atmosfære. Her har du mulighed for at se foreningen, opleve stemningen, samt gå på opdagelse i SMil's spændende lokaler.

BDSM-universet rummer en uendelig bred vifte af fantasier og muligheder, og som en teaser til en af disse mange facetter byder denne aften bl.a. på fremvisning af diverse slagredskaber, samt nyttig viden herom.

Dresscode er denne aften casual, og der er gratis entré, samt te og kaffe på husets regning!

Medlemmer af SMil er selvfølgelig også meget velkomne. :)

Vi glæder os til at se jer.

KinkAcademy - Mindfucks

KinkAcademy præsenterer: "Mindfucks"

lørdag den 25. Juni 2016 kl. 20.30


Mindfucks/mindfucking er en elementær del af mange områder inden for BDSM, og langt de fleste af os benytter os af det i vid udstrækning – ofte uden at tænke over det (no pun intended).

Men hvad er mindfucking reelt set?

Da mindfucking kan fremkomme i mange forskellige former og afskygninger, kan svaret blive en smule abstrakt. Aftenens KinkAcademy vil forsøge at kaste lys over dette emne.

Foredraget vil blive holdt af Jimmi ( -Nightshade- ) fra SMil Århus, der via mundtligt oplæg og praktiske eksempler vil forklare sit personlige syn på mindfucking.
Publikum kan blive inddraget fra tid til anden (ganske frivilligt, naturligvis), so beware!

Vi glæder os til at se jer allesammen i SMil Aarhus til maj måneds udgave af KinkAcademy.

Vel mødt!

Har du spørgsmål til emnet, er du velkommen til at sende dem ind på forhånd til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Som altid er der gratis adgang for medlemmer. Ikke-medlemmer er velkomne på et
dagsmedlemskab til 100,-kr. ved forhåndstilmelding på
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Femdome Lounge - åbent for ikke medlemmer

Bemærk dette er ikke et aktivt arrangemangt - kig i kalenderen for hvilke aktuelle ting, der sker i foreningen!

I Femdom Lounge tilbedes og dyrkes dominante Kvinder som de Gudinder de er, af respektfulde slaver/slavinder der værdsætter sin plads i bunden af hierarkiet.

Læs mere: Femdome Lounge - åbent for ikke medlemmer

Domini Noctis gallamiddag

Domini Noctis-gruppen arrangerer gallamiddag og legeaften for par, hvor herrerne er dominerende, og kvinderne er submissive.

Dresscode er gallapåklædning. Det vil sige smoking, jakkesæt eller lignende for herrerne, og blottede bryster, dybt nedringet kjole eller lignende der antyder tilgængelige bryster, opslidset kjole/nederdel eller lignende der antyder tilgængeligt skød og bagdel for kvinderne.

Under middagen sidder kvinder på stole, under resten af arrangementet på gulvet, (husk tæpper, puder eller lignende). Kvinderne serverer for egne herrer under middagen. Mad og drikke betales separat - afhængig af antallet af deltagere bliver prisen for maden omkring 250 kr. Der vil være en velkomstdrink, og ellers må parrene selv købe drikkevarer.

Kvinderne står under egne herrers beskyttelse og står kun til rådighed for egen herre. Andres kvinder må ikke berøres eller domineres uden udtrykkelig aftale med kvindens herre.

Ved aftenarrangementet med gallamiddag er der kun adgang for par samt en eller to stuepiger. Både SMil medlemmer og dagsmedlemmer kan deltage. Hvis du ikke er medlem af SMil, skal du forhåndstilmelde dig ved at skrive en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi kan pt. desværre ikke love dig svar på spørgsmål via denne mail, men det er vigtigt, at du bliver registreret. Når du ankommer til SMil skal du betale et dagsmedlemskab på 120 kr. Deltagere i arrangementet ankommer mellem 18.30 og 19.00 herefter lukkes dørene.

Af hensyn til maden er sidste og bindende tilmeldingsfrist fredag den 9. februar til Sir B. Der er plads til 8 par, og pladserne tildeles efter først til mølle princippet.
_______________________________________________________________

Vi søger en eller to stuepiger til arrangementet

Stuepigerne får en mulighed for at prøve rollen i trygge omgivelser. Der skal selvfølgelig ydes et stykke arbejde. Desuden er det en mulighed for at se, hvad der sker ved et D/s arrangement uden selv at stå til rådighed.

Stuepiger vil være under Sir B’s eller en anden af de tilstedeværende herreres beskyttelse og må hverken berøres eller domineres uden forudgående aftale. Stuepigers påklædning vil være neutral i form af hvid bluse/skjorte og sort nederdel, eller hvis hun selv ønsker det mere udfordrende efter aftale med Sir B.

Ny i SMil arrangement

Et arrangement for dig der er ny i SMil, eller dig der føler, at du stadigvæk er ny i foreningen og/eller det sadomasochistiske univers. Ny i SMil-gruppen vil være vært ved et arrangement fra 18.30 til 20.00.

Der bliver rige muligheder for at stille spørgsmål til de erfarne værter fra Ny i SMil-gruppen. Og du kan møde andre, der er nye i foreningen og/eller det sadomasochistiske univers.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til arrangementet, kan du skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Arrangementet er kun for SMil-medlemmer.

Vi glæder os til at se dig
Ny i SMil-gruppen

Domini Noctis

Alle dominerende mænd og undergivne kvinder er velkomne. Vi starter med en række eftermiddage med udveksling af erfaringer: Hvad er dominans? Hvordan udøves dominans? Forskellige former for dominans. Dominans og sikkerhed. Dominans og aftercare.
Principperne for eftermiddagen er respekt for hinanden og hinandens leg, man deltager i det man har lyst til, ingen er mere end andre, og vi håber, at alle er indstillet på at dele ud af viden, kunnen, oplevelser og erfaringer.

Lørdag eftermiddage er åben for både par og singler.

Som altid er der gratis adgang for SMil-medlemmer. Hvis du ikke er medlem af SMil, skal du forhåndstilmelde dig ved at skrive en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Vi kan pt. desværre ikke love dig svar på spørgsmål via denne mail, men det er vigtigt, at du bliver registreret. Når du ankommer til SMil skal du betale et dagsmedlemskab på 120 kr. Der vil normalt være mulighed for at deltage i aftenens arrangement på samme dagsmedlemsskab.

Vi starter kl. 15.00 med fælles snak. Kl. 16.00 er der muligheder for leg, og for de som har mulighed og lyst til at deltage om aftenen, arrangerer vi takeaway. Vi slutter senest kl. 19.00, så der kan blive gjort klar til aftenens arrangement (typisk Kink Academy eller lign.)

Til Domini Noctis ser vi gerne at påklædningen signalerer dominerende mænd og undergivne kvinder. Påklædningen skal som et minimum overholde foreningens normale dresscode, dvs. lak, læder, latex, lækkert lingeri, bondage, rokoko, seksuelt udtryk, gotisk, cd/tv, uniform eller lignende. Sort eller nobel påklædning er også acceptabelt.

Åbent hus - Aarhus pride

Er du nysgerrig på BDSM? Måske har du læst Fifty Shades of Grey og har lyst til at høre mere? Kom og se vores smukke, indbydende lokaler og hør mere om, hvad foreningen SMil Århus kan tilbyde.

SMil Århus blev startet i 1983 og har siden starten haft fokus på at være et spændende sted med mulighed for at dyrke BDSM og møde mennesker, der deler samme interesser.

SMil Århus er stedet, hvor du frit kan dyrke din SM på alle niveauer i superlækre lokaler, der hele tiden vedligeholdes og fornyes.
I SMil Århus er der også plads til, at du i vores cafeområde kan snakke med søde og spændende mennesker, mens du nyder en god kop kaffe, henter inspiration, udveksler ideer eller skaber nye kontakter.

Alle genrer fra blid BDSM til meget hård er velkommen i SMil Århus, når bare de som dyrker det, er enige om det de gør.
SMil Århus er en del af Landsforeningen SMil, som er et landsdækkende samarbejde med i alt 5 lokalforeninger. Dette gør at vores medlemmer er velkomne i de øvrige lokalforeninger.

Vi har i SMil Århus bl.a. medlemsaftner, foredrag/oplæg, fester, tema aftner og workshops.

Bestyrelses møde

Der afholdes bestyrelses møde i foreningens lokaler denne dag.

Lædergruppen

Lædergruppen / Gør-det-selv

En interessegruppe i SMil Århus for folk, der gerne vil lave legetøj, udstyr, tøj, eller andet selv, f.eks. i læder eller lignende. 

Lædergruppen / Gør-det-selv mødes for at udveksle fif og ideer og hygge os med at lave forskellige læder- og gør-det-selv-projekter.
Vi vil i fællesskab hjælpes ad med værktøj, mønstre og så videre.
Vi hjælper selvfølgelig også hinanden med at stille borde mm både frem og tilbage.
Du skal selv medbringe skæreplade til beskyttelse af arbejdsbordet.
Elsker du at nørkle i andre materialer end læder, er du også meget velkommen.
Vi plejer at lægge 20,- kr per gang, der går til fælles indkøb af værktøj.

Femdom D/s

 Bemærk dette er ikke et aktivt arrangemangt - kig i kalenderen for hvilke aktuelle ting, der sker i foreningen!

I Femdom D/s tilbedes og dyrkes dominante Kvinder som de Gudinder de er, af respektfulde slaver/slavinder der værdsætter sin plads i bunden af hierarkiet.

Ved ankomst til Femdom Lounge vil du blive taget imod af aftenens værtinde, som vil guide dig gennem spillereglerne, der gælder i Femdom D/s.

Du vil som Kvinde i løbet af aftenen kunne blive opvartet af aftenens butler, som du finder bag baren.

Femdom D/s er inddelt i forskellige tematiske områder. Det forventes at slaverne/slavinderne nøje respekterer områderenes tema. Skulle det mod forventning ikke være tilfældet vil det blive påtalt af aftenens værtinde. Du er som Kvinde naturligvis velkommen til at irettesætte slaver/slavinder, der ikke følger de udstukne regler for Femdom D/s.

En slave/slavinde har lov til at tilbyde sin service til en Kvinde, og slaven/slavinden skal respektere dennes afgørelse.

Femdom D/s er åben den første torsdag i måneden kl. 19-24, og afholdes i SMil Århus' lokaler. For at skabe den rette stemning lukkes døren kl. 20. Hvis du ikke har mulighed for at møde op inden kl. 20, kan der dispenseres fra dette mod forudgående skriftlig henvendelse. (Se mailadressen nederst).

Vi har et rigtigt godt forhold til vore naboer, og det ønsker vi ikke ændret. Derfor skal du være sobert klædt på, når du kommer og går, så tag for eksempel en frakke over dit SM/fetish-tøj. Der er også mulighed for omklædning i garderoben og på toilettet.

Dresscode i Femdom D/s er:
- Kvinde: SMils gældende dresscode
- slave/slavinde: submissivt udtryk, jakkesæt, sort tøj, nøgen

Aftenens værtinde vil være behjælpelig med afklaring af alle spørgsmål som måtte opstå i løbet af aftenen. Hun har altid det afgørende ord og har retten til at bortvise gæster der ikke efterlever de spilleregler der gælder i Femdom D/s.

Adgang:
Adgang kun for SMil medlemmer.

 

Kink Academy

Vi er her alle for at lære mere.
Måske har du lyst til at medbringe dit yndlingslegetøj og vise det frem.
Måske har du spørgsmål til det at være switch? At være helt ny i miljøet? Måske vil du gerne se, hvordan man benytter et bestemt legeredskab/møbel?

Læs mere: Kink Academy

Ny i SMil

For at sikre os, at alle vores medlemmer falder godt til i foreningen, har vi i SMil Århus en gruppe frivillige medværter, der på udvalgte medlemsaftener er til stede for at give dig som nyt medlem en mulighed for at:
- Få svar på alle dine spørgsmål i et fordomsfrit miljø
- Få kontakt til folk med stor erfaring og få gode råd om sikkerhed og hygiejne
- Få udvidet din horisont og mød mange interessante mennesker, der også deler dit kink
- Send en mail til medværterne, og skab kontakten til SMil hjemmefra på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi glæder os til at se dig.
Ny i SMil-medværterne

KinkYouth - for unge fra 18 til 35 år.

KinkYouth er et event for unge mellem 18 og 35. Der afholdes et arrangement den første lørdag i hver måned.

Læs mere: KinkYouth - for unge fra 18 til 35 år.

Peer Rope Aarhus

Peer Rope Aarhus er en åben gruppe i SMil Århus. Peer er engelsk og betyder ”Ligemand”. Med andre ord – Peer Rope er stedet, hvor vi har en stor passion for Reb Bondage, og hvor ingen er mere end andre – hvor vi alle er indstillet på at dele ud af den viden og kunnen, vi hver især har.

Man behøver ikke en fast bindepartner for at deltage. Selvom du kommer alene, kan du sagtens få glæde af undervisningen og fællesskabet - og måske møder du en, der også lige står og mangler en makker.

Læs mere: Peer Rope Aarhus

Informationsaften

En informationsaften er for dig, der gerne vil være medlem af SMil Århus, eller for dig der bare er nysgerrig og gerne vil se og høre mere om hvad SMil Århus er.

For at deltage i en informationsaften kræver det blot at du møder op.

Aftenen starter kl. 18.30, så det er vigtigt at du er her til tiden. Hvor lang tid en informationsaften varer afhænger af hvor mange der møder op, så afsæt derfor ca. halvanden time til mødet.

Sådan foregår en informationsaften:

Vores lokaler ligger på anden sal, Vestergade 49C, Århus C. Når du kommer op i lokalerne som ligger på anden sal vil du blive budt pænt velkommen af venlige imødekomne medlemmer fra vores introgruppe og tilbudt en kop kaffe/te/vand.

 

Vi starter med det formelle hos personen bag baren, hvor du bliver bedt om at læse vores husorden igennem stille og roligt med muligheder for at stille spørgsmål.

Herrefter bliver du vist rundt i foreningen af en person fra introgruppen, hvor I kan får en uformel snak om din interesseen for foreningen, og hvad der ellers er på hjertet

Eterfølgende vil "bartenderen" fortælle de lidt mere generelle informationer omkring foreningen.

En times tid beder vi dig forlade foreningen. Du får svar om medlemskab pr. mail samme aften så hurtigt som muligt. Det varer som regel ca. ½ times tid før der er svar.  Kun ganske få bliver ikke tilbudt medlemskab.

 

En informationsaften er helt uforpligtende både for dig og SMil Århus.

Du er efter informationsaftenen ikke forpligtiget til at melde dig ind i SMil Århus, ligesom SMil Århus ikke er forpligtiget til at tilbyde dig medlemskab.

Der er ikke dresscode til selve mødet, men hvis du vender tilbage senere på aftenen, forventer vi, at du har tænkt over din påklædning i forhold til at være i en bdsm-forening. Vi forventer at du kommer i sort eller nobel påklædning eller udtrykker din seksualitet i form af lak, læder, latex, lækkert lingeri, bondage, rokoko, et generelt seksuelt udtryk, gotisk, cd/tv, uniform eller lignende

Gå til arrangementer

Medlemsaften

En medlemsaften i SMil Århus starter i garderoben, i garderoben har man muligheden for - mentalt og fysisk - at lægge dagligdagen på hylden, og skifte den ud med noget mere frækt, udfordrende eller fetich-præget.

Læs mere: Medlemsaften

Gæsteaften

Gæsteaftner afholdes på medlemsaftner på udvalgte lørdage. En gæst skal inviteres af et SMil Århus medlem for at kunne deltage som gæst.
Meningen med gæsteaftenerne er at du som gæst kan blive præsenteret for vores forening, se vores lokaler og møde andre SMil medlemmer.
Et SMil Århus medlem må medbringe op til to gæster. SMil Århus medlemmet har ansvaret for gæsten den pågældende aften, og for at informere gæsten om SMil's gældende regler. Gæsten og SMil Århus medlemmet ankommer og forlader SMil sammen.
Det koster 120 kr. at komme med som gæst.
Får gæsten efterfølgende lyst til at blive medlem og komme til en informationsaften og melder sig ind i SMil Århus indenfor to måneder efter deltagelse ved en gæsteaften, refunderes de 100 kr. ved indmeldelsen.


Gå til arrangementer